Om oss

Leppefillers er en informasjonsside om behandling av leppen. På denne siden vil vi skrive om hvilke alternativer du har i forbindelse med leppebehandling.

Det er mange grunner til at mennesker ønsker å behandle leppene sine. Noen ønsker store og mer fyldige lepper, dette særlig yngre kvinner. Andre ønsker å gjenopprette leppens opprinnelige form og fuktighet, da leppen normalt minsker i volum med alderen. Vi prøver så godt som mulig å tilpasse informasjonen til de forskjellige gruppene.

Typiske ting vi vil skrive om på denne siden er ulike fillere og fordeler og ulemper med de forskjellige, hvordan behandling vil foregå, hva du kan forvente, eventuelle bivirkninger, kostnad for de forskjellige behandlingstypene og lignende.

I dag er det HA-fillere som er den aktuelle fillertypen, slik at vi vil konsentrere det meste av informasjonen omkring disse. HA-fillere er basert på stoffet hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen.

Denne siden er ikke utømmende, og husk at hver person er forskjellig. Du må alltid konsultere med en fagperson i forhold til ditt enkelt tilfelle før du gjennomfører behandling.

Vi håper at du får nytte av denne siden. Dersom du har spørsmål eller lurer på noe er det bare å ta kontakt. Dette kan du blant annet gjøre ved å fylle ut kontaktskjemaet på kontaktsiden.

Takk for at du besøker denne siden.

Vennlig hilsen,

Redaksjonen