Pris for fillerbehandling

Vi har skrevet mange artikler på denne siden om fillers og bruksområdet til fillers. Den mest kjente fillertypen i dag er restylane. Mange lurer på hva en filler- og restylanebehandling vil koste, så vi vil derfor skrive et innlegg hvor vi forklarer hva prisen på en restylanebehandling pleier å ligge på. I tillegg vil vi skrive litt generelt om restylanebehandling og hva du kan forvente av en restylanebehandling. Totalprisen på en restylanebehandling ligger normalt fra rundt 2000-4000 kr.

Gratis konsultasjon

For det første tilbyr de aller fleste klinikker en gratis og uforpliktende konsultasjon. Målet med denne timen er at du kan få mer informasjon om restylanebehandling, pris, mulige alternativer, bivirkninger og lignende. Behandleren vil forklare deg alt du måtte lure på, og behandleren vil også enklere kunne forstå hva dine ønsker med behandlingen er etter en slik time. På den måten kan behandleren best mulig tilpasse behandlingen etter ditt ønske. Du står helt fritt til å trekke deg etter en slik konsultasjonstime dersom du ikke har lyst til å gjennomføre en behandling likevel.

Pris for selve fillerbehandlingen

Når det kommer til selve behandlingen vil prisen variere ut fra hvilken restylanebehandling du ønsker og hvilken klinikk du oppsøker. Det finnes mange forskjellige formål med en restylanebehandling. Mange tar restylane for å få mer fyldige og fuktige lepper, mens andre tar restylane for å skjule rynker eller for å endre ansiktskonturene. Hvilken behandling man velger vil ofte påvirke prisen på restylanebehandlingen.

Normalt vil prisen på en restylanebehandling ligge på rundt 2000-4000 kr. For dette er normalt alt inkludert, da blant annet konsultasjonstime, selve behandlingen, oppfølging i etterkant og lignende. Prisen dekker da blant annet alle utgiftene klinikken har til behandler, materiale, lokale og lignende slik at prisen egentlig er relativt billig sett i forhold til kostnadene.

Hvor mye behandlingen vil koste vil avhenge av hvilken behandling du ønsker, da noen restylanebehandlinger er dyrere enn andre. Å forstørre leppene eller fjerne rynker pleier for eksempel normalt å være litt billigere enn Skin Trough behandling under øynene eller forandring av ansiktskonturer. Men for det meste er det ikke så veldig stor forskjell i pris på de forskjellige behandlingene.

Når det kommer til prisen for en restylanebehandling i forhold til andre alternativer som fettransplantasjon eller laserbehandling er restylane mye billigere. Grunnen til dette er at det er en mye enklere prosess å injisere restylane i forhold til å transplantere fett eller gjennomføre en laserbehandling. For deg som er opptatt av pris er dermed restylane det klart mest gunstige alternativet.

Selve behandlingen er veldig enkel. I forkant av timen vil du få bedøvelse slik at behandlingen ikke vil være særlig smertefull. Deretter vil behandleren injisere restylane i området du skal behandle med en tynn nål, mens behandleren masserer fyllstoffet rundt i huden for at det ikke skal klumpe seg. Behandlingen vil normalt være gjennomført på under 30 minutter, og du vil normalt kunne se det endelige resultatet med en gang.

Ikke fokuser bare på pris

Vi pleier alltid å vektlegge at det er viktig å ikke bare fokusere på pris. Selv om en restylanebehandling er relativt enkel og ukomplisert er det fortsatt snakk om fyllmasse man injiserer i huden i ansiktet. Dersom det gjøres feil kan det medføre et lite estetisk resultat eller i verste fall mer alvorlige skader. Derfor er det ekstremt viktig å oppsøke en behandler med erfaring innenfor injisering av restylane. Du burde alltid sjekke om behandleren er kompetent og at vedkommende kan vise til andre kunder han eller hun har behandlet tidligere.

Husk også at restylane kan injiseres i mange forskjellige områder og at alle behandlingene ikke er like. En Tear Trough behandling under øynene er for eksempel ganske forskjellig fra en leppeforstørrelse. Dermed er det viktig at du i tillegg til å sjekke om behandleren er erfaren innenfor injisering av restylane, også har erfaring med det konkrete behandlingsområdet.

I ekstreme eksempler har vi sett at personer har kjøpt billig kopi av restylane på nettet og injisert fyllstoffet på egen hånd. I andre tilfeller har ekstremt uerfarne mennesker satt det på andre på fest. Dette kan absolutt ikke anbefales og du burde for all del oppsøke en seriøs klinikk som har autorisering innen restylane.

Varighet

En restylanebehandling varer ikke permanent. De fleste anser dette som en stor fordel. Blant annet er man mer fleksibel i forhold til hvilke behandlinger man kan teste ut, og man er heller ikke bundet av behandlingen dersom man senere skulle angre eller ønske seg tilbake til sitt gamle utseende. Hvor lenge behandlingen varer vil variere ut fra behandlingsform og individuelle forhold, men normalt vil effekten vare i 6-12 måneder.

Det er ofte dette som er det som kan gjøre restylanebehandling dyrt i lengden. De fleste er så fornøyd med effekten av restylane at de velger å gjennomføre flere behandlinger når effekten av restylane går ut. Da kan det etter hvert bli mange behandlinger, men for de fleste er resultatet verdt kostnadene.

Du kan lese lese mer om restylanebehandlinger i Oslo i denne artikkelen.